Informació útil de la Maratest de Badalona 2017

SORTIDA:
A les 9:00 hores. La zona de sortida i arribada estarà situada a l’Av. d’Alfons XIII cantonada c/Pau Claris, davant del Palau Olímpic de Badalona.

APARCAMENT:
Us informem que els participants de la Maratest de Badalona 2017 disposaran de cinc hores d’aparcament totalment gratuït el dia de la cursa al Centre Comercial Màgic Badalona. El ticket de pàrquing tindrà una validesa de 3 hores el dissabte (per a la recollida del dorsal) i una validesa de 5 hores el diumenge (el dia de la cursa).

El pàrquing del centre comercial Màgic Badalona obrirà a les 7:00 hores. Per aquells que utilitzeu el pàrquing, recordar-vos que aquest té un total de tres entrades. A més de la més habitual -i saturada- situada davant del Pavelló Olímpic de Badalona, també hi ha una situada a l’Avinguda Caritg i una altra al lateral de la C-31.


 
Com arribar a les 3 entrades de l’aparcament del Centre Comercial Màgic Badalona:
 
Aparcaments
 
METRO:
La parada de metro Gorg (línies 2 i 10) està situada a escassos 150 metres de la línia de sortida de la prova.

GUARDA-ROBA:
El servei de guarda-roba estarà ubicat al Centre d’esports i Salut DUET SPORTS BADALONA, a la Planta 1 del Centre Comercial Màgic Badalona.

Es pot accedir al DUET SPORTS BADALONA des de l’entrada de l’Av. Caritg o des de la passarel.la interior de la Planta 1 del Centre Comercial Màgic Badalona que uneix el Centre i Duet Sports.

GUARDA-ROBA

VESTIDORS I DUTXES:
Igual que en el cas del guarda-roba, els vestidors i les dutxes de la Maratest 2017 també estan al DUET SPORTS.

DORSALS I XIPS (DISSABTE):
L’entrega de dorsals i xips el dissabte dia 18 de febrer, de 10 a 20 hores, es portarà a terme a la planta 0 del Centre comercial Màgic Badalona.

DORSALS I XIPS (DIUMENGE):
Aquells atletes que no puguin retirar el seu dorsal i el seu xip dissabte i ho deixin per diumenge 19 us recordem que es podrà fer únicament de 7 a 8:30h del matí, al mateix lloc que dissabte, a la planta 0 del Centre comercial Màgic Badalona.

W.C
Hi haurà W.C (13 cabines i 8 urinaris) a l’exterior del Pavelló Olímpic de Badalona. També hi ha W.C a la planta 0 del centre comercial Màgic Badalona (al costat del Massimo Dutti).

AVITUALLAMENT:
• Aigua Veri cada 5km
• Beguda isotónica Nutrisport: km 15 i arribada
• Hgel Nutrisport: km 20
• Taronges Sanahuja i plàtans: km 15 i arribada
• Barretes Fitness Nestlé, snacks Snatt’s i caramels a l’arribada.

CIRCUIT:

Circuit_2016

CATIFES CHAMPIONCHIP:
Es col·locaran catifes Championchip a la sortida/arribada, al km 5, al km 10, al carrer Mar Negra (Tres Xemeneies) i al gir de canvi de sentit de Montgat. Els corredors que no passin per totes les catifes seran desqualificats.
catifes championchip

LLEBRES:
Les llebres de l’Associació esportiva Corredors.cat seguiran els 6 ritmes següents:

taula llebres_2016

SERVEIS ZONA SORTIDA/ARRIBADA:
Zona Meta