Presentada la Maratest de Badalona 2017

La sisena edició de la Maratest de Badalona s’ha presentat aquest matí a la seu de l’Ajuntament de Badalona, a l’Edifici El Viver.

La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, tindrà lloc el proper diumenge 19 de febrer a les 9:00h.

La sortida i l’arribada estan situades a l’Avinguda Alfons XIII, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, que per sisè any consecutiu serà el centre neuràlgic de la competició.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, el Coordinador d’Esports, Pablo Díaz i el Director de Gaudium Sports, Pep Escasany, han presentat les samarretes oficials de la Maratest de Badalona 2017, patrocinades per Luanvi i Nutrisport. Com ja és tradició, les samarretes de la prova tenen versió d’home i de dona i aquest any són de color negre i blau, respectivament. El disseny mostra la imatge de campanya, un senyal de límit de velocitat amb les dues distàncies que ofereix la cursa, 15 i 30 km, acompanyat del lema d’aquesta edició, “Prepara el teu repte”.

La Maratest s’ha convertit en una prova de referència per fer, en companyia i amb tots els serveis, la tirada llarga prèvia a una marató. La cursa compta amb llebres de l’Associació corredors.cat que marcaran sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h. A més, els corredors disposen d’avituallaments d’aigua i cronometratge cada 5 quilòmetres i de beguda isotònica, fruita i gels energètics a l’equador de la competició i a l’arribada.

El traçat de la Maratest de Badalona, disputat sobre una distància de 15 quilòmetres, al qual els corredors fan una o dues voltes, destaca per ser molt planer i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat.

Les inscripcions per a la Maratest de Badalona 2017 es poden fer fins a la nit de dimarts 14 de febrer a les 23:59 hores a la pàgina web oficial www.maratest.com, o també de forma presencial a les botigues col·laboradores.

Presentació Maratest Badalona 2017