Reglament

 

Article 1

La Maratest de Badalona és una cursa atlètica impulsada per l’Ajuntament de Badalona i l’Ajuntament de Montgat, i organitzada per Gaudium Sports. La prova té lloc en un circuit totalment urbà de la ciutat de Badalona i de Montgat.
 

Article 2

Hi ha dos curses: una de 30 quilòmetres i una altra de 15 quilòmetres. Les distàncies estan oficialment certificades.
 

Article 3

La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En qualsevol cas, podran participar a la Maratest de Badalona 2017 de 30km, els nascuts a partir de l’any 1999 i a la Maratest de Badalona 2017 de 15km, els nascuts a partir de l’any 2001. Els corredors que encara no hagin complert 18 anys el dia de la celebració de la prova hauran d’indicar el DNI i el nom i cognoms del pare/mare/tutor a l’hora de fer la inscripció. Cada corredor participa en aquesta cursa atlètica sota la seva responsabilitat i disposa d´un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.
 

Article 4

La inscripció a la Maratest de Badalona és personal i intransferible. Realitzada la inscripció no es retornarà cap import.
 

Article 5

Hi haurà dos tipus de dorsals: un tipus de dorsal per distingir als participants de la cursa dels 30 quilòmetres, i un altre tipus per la cursa dels 15 quilòmetres. Tot i que un atleta inscrit a la cursa de 30 quilòmetres no finalitzi tot el recorregut, rebrà tots els cronometratges parcials pels quals hagi passat i hagi quedat enregistrat. Las classificacions es faran en base al temps real de cada participant, excepte els tres primers classificats de cada prova que es faran per temps oficial, és adir, per ordre d’arribada. Els inscrits a la prova de 30 quilòmetres no podran guanyar la prova de 15 i viceversa.
 

Article 6

Els dorsals es recolliran el dia 18 de febrer de 2017, de 10 h. a 20 h. i el mateix dia de la competició, de 7 h. a 8:30 h., al centre comercial Màgic Badalona. Per a tal efecte caldrà la presentació del resguard d’inscripció i un document identificatiu oficial. Els dorsals s’hauran de portar ben visibles a la part davantera del tronc durant la totalitat de la cursa.
 

Article 7

A partir del Km 5 i cada 5 Km hi haurà un lloc d’avituallament, així com a l’arribada. També hi haurà dos avituallaments sòlids al quilòmetre 15 i al quilòmetre 30. S’estableix un temps màxim de 4 hores per completar el recorregut. Després d’aquest període, els participants que no hagin finalitzat podran continuar, seguint les normes de circulació i sota la seva responsabilitat.
 

Article 8

La seguretat a la via pública serà responsabilitat de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la Guàrdia Urbana de Montgat. Els serveis mèdics oficials estaran autoritzats a retirar qualsevol participant per raons mèdiques.
 

Article 9

Tots el participants rebran un xip per posar-se a la sabatilla, que hauran de retornar a l`organització a l’acabar la cursa. No rebran el xip els que tinguin xip propi ChampionChip sempre que ho hagin fet constar abans a la inscripció. Hi haurà punts de cronometratge cada 5 Km (km5, km10, km15, km20, km25 i a l’arribada).
 

Article 10

L’organització disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent. Així mateix, tots els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurança d’accidents contractada per l’organització.
 

Article 11

En inscriure’s a la Maratest de Badalona, els participants donen el seu consentiment per a que Gaudium Sports, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers a l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’organització de la Maratest de Badalona (Maratest de Badalona. Gaudium Sports. Alcolea 74, 08014 Barcelona). Així mateix i d’acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Maratest de Badalona (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.

Conforme disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivament per a la finalitat d’organització d’esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat o exercitar qualsevol dels drets esmentats a través dels canals detallats en el paràgraf anterior.

Els participants autoritzen expressament l’enviament de comunicacions publicitàries o promocionals dels patrocinadors de l’esdeveniment o de l’organitzador, per correu electrònic o altres medis de comunicació electrònica equivalent.
El destinatari dels correus promocionals podrá oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals i disposarà d’una adreça electrònica vàlida que s’inclourà a cada comunicació, on podrà exercitar el seu dret d’oposició.
 

Article 12

Queden terminantment prohibits els vehicles motoritzats o bicicletes que no pertanyin a l’organització. Els vehicles motoritzats o bicicletes oficials que facin el seguiment de la cursa portaran una identificació visible en tot moment. Tampoc es pot córrer amb gos per la seguretat de tots els participants.
 

Article 13

Aquesta cursa pertany a la 17a Lliga Internet Championchip 2017. Puntuen els inscrits a la cursa de 15 quilòmetres i el pas dels 15 quilòmetres dels inscrits a la cursa de 30 quilòmetres.
 

Article 14

Els participants accepten cadascun dels articles d’aquest reglament.